Deventer deelt auto's

Autodelen is goed voor jou, voor je omgeving en voor je portemonnee !! Inloggen / Registreren

Kan ik een auto lenen?

Kan ik een auto lenen?

Prikbord

Soulsister 19 november 2015

Kan ik een auto lenen?
 

Hallo Vincent,

Ik ben zelf niet in bezit van een auto. Ik zou wel af en toe wellicht een auto van iemand anders willen lenen. Is dat ook mogelijk en hoe kan ik dan de beschikbaar gestelde auto’s reserveren? Alle opties zijn bij mij leeg.

Ik hoor het graag.

Groet, Soulsister

Een gedachte over “Kan ik een auto lenen?”

 1. Hoi Soulsister,

  het is goed dat je hier een oproep hebt geplaatst. Je bent alleen vergeten je bericht een titel te geven. Dat kan bijvoorbeeld zijn: “Ik zoek een deelauto op de Vijfhoek”.

  Geef ook nog even aan in welke buurt je woont, waarvoor en op welke dagdelen je meestal een auto wilt gebruik. Dan weten de auto-eigenaren of je in hun deelgroepje past en zijn ze eerder geneigd te reageren.

  Je kunt je bericht aanpassen via WordPress. Dit doe je door in te loggen en via je profielpagina en dan via het menu berichten je bericht te selecteren en aan te passen. Je kunt dan eventueel ook plaatjes of andere media toevoegen.

  Pas als een auto-eigenaar je heeft toegevoegd als deelnemer van een auto, zijn de pagina’s gevuld die jij opties noemt (Reserveringen, Ritten, Overzicht, Deelnemers en Auto’s).

  Hopelijk reageert er snel iemand op je oproep.

  Groet,

  Vincent

Geef een antwoord